Uppväxten, viktig förutsättning för framtiden

Jag har haft lite problem genom min uppväxt. Inte jag personligen men mina föräldrar har haft problem som har påverkat mig mer än vd jag själv har förstått. De separerade när jag var fyra år och har sedan dess bråkat fram och tillbaka i snart 18 år. Det är ganska tungt att få stå ut med det och hela tiden behöva stå mitt emellan och väja för saker som kastas mellan deras munnar. Som tur är så har jag en bror och vi har gått igenom alltihop tillsammans, han har dock lättare att blunda för det och inte bry sig medan jag samspelar i mina föräldrars känslor. Under en tid så kände jag mig väldigt nedstämd och orkeslös, hade ingen motivation till att göra någonting och så vidare. Då besökte jag en jag klinik för psykoterapi i Linnestaden. Deras psykoterapeut har hjälpt mig något enormt, vi kom gemensamt fram till att min uppväxt har påverkat mig ganska hårt och att det egentligen var roten till mina problem. Det har varit skönt att ha någon utomstående att prata med, som man kan öppna upp sig fullständigt mot och som är helt opartisk. Jag har gått hos Psykoterapeut Gunilla Gustafsson Löfman. Hon har mångårig erfarenhet där hon samlat på sig enorm kunskap och erfarenhet genom just psykoterapi-behandlingar och löpande utbildningar för att fortsätta utvecklas inom olika områden. De är aktiva med deras psykoterapi i Kungälv, Linnestaden, Mölndal och Stenungsund bland annat men det är i Linnestaden som jag har gått under min psykoterapi. Jag har varit där ett antal gånger nu och känner mig nöjd, jag har fått tillbaka min glädje och motivation och det hade nog tagit ganska lång tid för att hitta tillbaka på egen hand, det har jag Gunilla Gustafsson Löfman att tacka för.