Mat till studentfesten

Hej och välkomna till en ny onsdag. Är det inte skönt att halva veckan redan har flugit förbi? Jag tycker att det är skönt, för det betyder att helgen inte är så långt ifrån. Jag ska berätta idag om när jag hade studentfest i somras och när jag tog hjälp av Matinspiration som jobbar med catering i Mölnlycke bland annat. Varför jag och min familj valde att anlita ett företag som kunde hjälpa oss med maten var för att vi hade så mycket annat att förbereda till min studentfest, och då var det toppen att vi hittade någon som jobbade med catering i Mölnlycke.

I alla fall var studenten en av de bästa dagarna i mitt liv och jag hade så roligt från när jag vaknade till jag gick och la mig. Att få umgås med kompisarna och familjen hela dagen och natten var det bästa som har hänt mig. Sen var det bara ett plus att jag aldrig skulle behöva gå i skolan längre om jag inte ville, men nu saknar jag faktiskt skolan väldigt mycket. Det var en sådan trygghet. I alla fall kunde min studentfest inte bli bättre och det var tack vare Matinspiration som jobbar med catering i Mölnlycke. Utan dem hade nog hela min familj stressat över denna festen, men nu tog vi det lugnt. Inte bara att det var skönt att ha någon som fixade maten, utan det var hur gott som helst också. Jag rekommenderar verkligen Matinspiration om ni vill ha hjälp med maten till något stort evenemang! Det var allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg, kram.